Relacje z górskich wypraw i innych wyjazdów oraz imprez forumowiczów. Ten dział jest przeznaczony dla osób, które chcą opisać swoje relacje i/lub pokazać zdjęcia ze spotkań nie będących Klubowym Zjazdem lub Górską Wycieczką Klubową.
Moderatorzy: HalinkaŚ, Moderatorzy
-
Tidżej
- Członek Klubu

Hmmm. W Stołowych zimą jeszcze nie byłem, a jak widać warto. Mają swój klimat. Jeśli do tego jest świetna ekipa (a nawet dwie) to nawet widoki nie są niezbędne

| Gór, co stoją nigdy nie dogonię... |
-
Dżola Ry
- Członek Klubu

-
Kontakt:
Dziwne i piękne to zimowe wcielenie Szczelińca
Wspaniale mieć taką grupę "wariatów" wokół siebie, bo można organizować takie szalone wyjazdy tanim kosztem! Tego zazdroszczę najbardziej

-
Anonymous
Po remoncie mnie tam jeszcze nie było. W sumie to już przeszło 5 lat minęło jak ostatnio przedreptałem te
700 schodków. Z pochodniami musiała być niezła zabawa. Brawo

-
Malgo
- Turysta

Schodków praktycznie wcale nie było

pozostało przewyższenie i śliska nawierzchnia a przy tym mnóstwo śmiechu i zabawy.
-
Anonymous
Po lewej stronie, jeszcze przed schodkami w górę (czy wcześniej skarpie z korzeniami) miał swój sklepik/stragan zbieracz sudeckich minerałów. Zasoby miał takie, że nie powstydziłoby się niejedno muzeum minerałów.
-
Robert J
- Członek Klubu

KRK pisze:Po lewej stronie, jeszcze przed schodkami w górę (czy wcześniej skarpie z korzeniami) miał swój sklepik/stragan zbieracz sudeckich minerałów. Zasoby miał takie, że nie powstydziłoby się niejedno muzeum minerałów.
Zawsze rozstawiał się jeszcze na tym płaskim odcinku naprzeciw smażalni pstrąga. Dawno go już nie widziałem. Raczej dlatego, że jestem tam ostatnimi czasy porą zimową.
Kiedyś szlak wyglądał tak:
Teraz jest tam autostrada...

-
Malgo
- Turysta

KRK pisze:zbieracz sudeckich minerałów. Zasoby miał takie, że nie powstydziłoby się niejedno muzeum minerałów.
I to było prawdziwe?

-
Anonymous
Robert J pisze:Dawno go już nie widziałem.
Dzięki
Robert J za podkład zdjęciowy
Szkoda, że teraz tam tak wygląda. W pamięci zostaną spacery po kamolach i korzennych pułapkach
Malgo pisze:I to było prawdziwe?
Poza minerałami zarabiał też na typowo turystycznych pamiątkach. Na zapleczu miał różne niepocięte i niedawno zebrane bardziej wyszukane egzemplarze. A na myśli miałem to muzeum:
http://www.muzmin.ing.uni.wroc.pl/tekst ... muzeum.php
-
Barbórka
- Turysta

extra!!!!ależ się tym rozochociłam:)