Moderatorzy: HalinkaŚ, Moderatorzy
Miło mi, tym bardziej, że dla mnie ten wyjazd to był pierwszy w życiu wypad w Tatrymalgosiadg pisze:a tym razem tak urzekły mnie zdjęcia Zrzędy z Tatr Zachodnich,
ja też ciekawe jak jest na nim???Królik pisze: Na ten przykład ja to nigdy na Grzesiu nie byłem
Królik i tu mnie zaskoczyłeśKrólik pisze:Na ten przykład ja to nigdy na Grzesiu nie byłem
Coś w tym jest, bo nawet mój Mąż przyznał wczoraj, że jednak SĄ piękneanna gomolka pisze:nic nie przebije Tatr, nawet Grand Canyon, wiem, bylam, widzialam, pozdrawiamZrzęda pisze:że kiedy raz zobaczy się Tatry, to każde inne góry znajdą się na drugim miejscu
Jolu, my jednak skorzystamy z trasy szturmowej Tatromaniaka tylko że przy krótkim dniu i naszym krótkim oddechuJolaR pisze:My Grzesia poznaliśmy w maju i też odłożyliśmy Rakonia i Wołowca na inną okazję. spróbujemy znowu i znów od Słowacji, bo nas zniechęca Dolina Chochołowska, szczególnie spowrotem.
Elizz, ja już wiem! kolejny weekend w TatrachElizz pisze:teraz się muszę zastanowić, co by sobie kupić za zaoszczędzone 128 zł
JolaR pisze:bo nas zniechęca Dolina Chochołowska, szczególnie spowrotem.
Elizzzzzzzzzz...kijaszki sobie kup bo te patyki, z którymi pomykasz po szlakach no to................hmmmmm......sama wieszElizz pisze:teraz się muszę zastanowić, co by sobie kupić za zaoszczędzone 128 zł