Komentarze do artykułu na stronie: Czy w góry warto brać klapki?
Moderator: Moderatorzy
To prosiłbym żartować z kogoś innego,a odpowiadając na te teoretyczne drugie pytanie to to oczywiście panience(czytaj turyście) pomógłbym w każdy mozliwy sposób rezygnując z wycieczkowych planów.Góry jak stoją tysiące lat i nadal będą stały.A zdrowie (nawet innego) jest najważniejsze,my górnicy coś o tym wiemy.
GosiuGosia pisze:Prawdziwy facet sam podejmuje decyzje, w co i jak się ubrać

Prawdziwy facet wkłada to, na co rano natrafi. Dobrze jeżeli nie capi zbyt mocno. Od dezodorantu dostaje natychmiast uczulenia. Skarpetki stawia w kacie aby się nie połamały. I t p

Pewnie, ze dobrzeZrzęda pisze:Ale ża to Zrzęda odżyła![]()
Ale to dobrze, czy źle?

Jak idę z nowicjuszem w góry, to najpierw go przeszkalam i kontroluje podstawowe parametry.Mariusz G. pisze:w Palenicy , okazuje się , że człowiek ma na nogach klapki , kiepskie "adidasy" lub chińskie kolorowe kalosze.
Jesli panienka nie ukończyła 18 lat, to bez brudnych mysli się nie udaMariusz G. pisze:sandałki były niewygodne... Panienka domaga się
pomocy

Oczywiście pozostają tylko myśli, bo jestem za stary BYK aby w górach robic coś innego niż wędrówka.

Sam możesz wybierać los, zrozum to, wejdź na szczyt! - Adam Sikorski
NORMALNOŚĆ TO ILUZJA. TO CO JEST NORMALNE DLA PAJĄKA ... JEST CHAOSEM DLA MUCHY - Morticia Addams
NORMALNOŚĆ TO ILUZJA. TO CO JEST NORMALNE DLA PAJĄKA ... JEST CHAOSEM DLA MUCHY - Morticia Addams
- tatromaniak
- Członek Klubu
Zaczęło się od klapek , a teraz pora żeby zdefiniować prawdziwego faceta.HalinkaŚ pisze:Jędral powiedział/-a:
Prawdziwy facet wkłada to, na co rano natrafi. Dobrze jeżeli nie capi zbyt mocno. Od dezodorantu dostaje
To nie jest prawdziwy facet, myślę, że to jest po prostu brudas 8)

" Na życiu trzeba się znać..." Feliks Raptus
Andrzej , proszę cię... moja wyobraźnia pracuje z reguły na wysokich obrotach i robi mi się niedobrze.Jędral pisze:wkłada to, na co rano natrafi. Dobrze jeżeli nie capi zbyt mocno. Od dezodorantu dostaje natychmiast uczulenia. Skarpetki stawia w kacie aby się nie połamały. I t p

" Na życiu trzeba się znać..." Feliks Raptus
- tatromaniak
- Członek Klubu