Nie deklaruję, że gdzieś się wybiorę, ale też nie wykluczam tego, tym bardziej że zobaczyłem jakiś szykujący się wyjazd na Ukrainę (niestety ku mojemu niemiłemu zaskoczeniu zauważyłem, że wygasł mi termin ważności paszportu

Pozdr. M.
Moderatorzy: HalinkaŚ, Moderatorzy
ooo....proszę, nie było mnie tu przez 2 mc-e i proszę jak obrodziło w łodziankiHan-Ka pisze:guska076 , komurcia - witajcie Łodzianki. Jest nas tu trochę i czasem udaje się skrzyknąć na wspólny wyjazd w górki, zwłaszcza na klubowe zjazdy. Zatem do zobaczenia na szlaku :>
Rybniczan tu niestety ledwie kilku, tym więc serdeczniej witam "sąsiada"Pstrykacz pisze:nadal się czuję Rybniczaninem, z dziada i pra- też.
Witam w październiku na rajd to raczej nie dam rady mam teraz dwa rajdy także nie wydołam finansowo:-) Ale dzięki to do zobaczonka na szlakach:-) Może się kiedys spotkamy:-)aaig pisze:ooo....proszę, nie było mnie tu przez 2 mc-e i proszę jak obrodziło w łodziankiHan-Ka pisze:guska076 , komurcia - witajcie Łodzianki. Jest nas tu trochę i czasem udaje się skrzyknąć na wspólny wyjazd w górki, zwłaszcza na klubowe zjazdy. Zatem do zobaczenia na szlaku :>![]()
Przyłączam się do (nie tylko) Han-Kowych powitań!
no i do zobaczenia - może już w październiku na Zjeździe??
Jakaś zorganizowana impreza?komurcia pisze: rajd we wrześniu do Paczkowa- chodzenie po stronie czeskiej.
To się tam nie przemęczaciekomurcia pisze: Na co dzień pracuje sobie w biurze 8 h dziennie.
Oj sporo pracy mamy, moje koleżanki mówią że jestem pracocholik:Dcezaryol pisze:Jakaś zorganizowana impreza?komurcia pisze: rajd we wrześniu do Paczkowa- chodzenie po stronie czeskiej.
Tak zorganizowana Sekcja Turystyki pieszej:-) Na jesień mają być dwa rajdy do Paczkowa i do Korbielowa , na ten drugi się nie dostałam a do Paczkowa mam nadzieje pojechać:-)
To się tam nie przemęczaciekomurcia pisze: Na co dzień pracuje sobie w biurze 8 h dziennie.
I całkiem fajnie Ci to wychodziPstrykacz pisze:Reasumując, ot tak sobie łażę i pstrykam